Nieuws

Trefpunt duistervoorde Politiek debat van 07-03-2017 is te beluisteren via :  uitzending gemist ( U kunt zelfs het debat downloaden)

De Stentor:deventer

destentor.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden

Gemist? Kijk, een zebrapony in Raalte!

Het is nog net geen toeristische attractie, maar opvallend is het zeker. In Raalte springt een zebrapony over de hindernissen. De reden? Een combinatie van creativiteit en een scheerapparaat.  

Auto slaat over kop tussen Nieuw Heeten en Holten

Een auto is zaterdagmiddag over de kop geslagen op de provinciale weg N332 tussen Nieuw Heeten en Holten. De inzittenden hielden aan het ongeluk geen verwondingen over.

Harde taal in Zwolle en Kampen over mispeer van 2,5 miljoen

Ontluisterend', 'een puinhoop' en 'een debacle'. De politieke reacties op de miljoenenstrop bij het gezamenlijke ict-project van Zwolle, Kampen en Overijssel zijn niet mals.

Uitblinker Suk scoort hoogste cijfer bij effectief GA Eagles

Waar Sam Hendriks na zijn fraaie doelpunt tegen Jong Ajax door Match Legend Lars Lambooij werd uitgeroepen tot man van de wedstrijd tegen Jong Ajax, kwam ook Joey Suk zeker in aanmerking voor de titel.

Gewonden en ravage na ernstig ongeluk op A1 bij Bathmen

Twee mensen raakten vanmiddag gewond bij een ernstig ongeluk op de A1 bij Bathmen. 

Özcan Akyol voor tweede keer vader geworden

Özcan Akyol is voor de tweede keer vader geworden. De vrouw van de Deventer schrijver en columnist beviel vannacht van een zoon: Baran Nathan.

Lars (18) redde vrouw uit kanaal bij Schalkhaar: 'Koud water? Geen idee'

Een automobiliste had vrijdagavond alle geluk van de wereld. Even nadat zij met haar auto het Overijssels Kanaal bij Schalkhaar in was gereden, passeerde Lars Wichink op zijn fiets. Hij haalde haar net op tijd uit de auto.

Schenk: Vorig jaar tegen Dongen scoorde ik voor het laatst

Xandro Schenk had met zijn doelpunt kort voor rust een belangrijk aandeel in de 4-1 zege van Go Ahead Eagles op Jong Ajax. ,,Dit is wel een lekkere overwinning. Voor iedereen, denk ik. Onze start van de competitie was slecht.’’

Verkoop kavels Linderveld gaat niet van een leien dakje

Zo simpel als 'verkopen aan de hoogste bieder' gaat het niet met de 85 hectare landbouwgrond die de gemeente ten oosten van Schalkhaar wil verkopen. Mogelijk komt er zelfs een nieuwe verkoopronde.

Auto te water bij Schalkhaar: vrouw gered

Een vrouw is met haar auto aan de Kanaaldijk-Oost bij Schalkhaar te water geraakt. Een passerende fietser kon haar uit haar benarde situatie bevrijden.

Regionale talenten kijken tevreden terug op WorldSkills

Een podiumplek behaalden ze niet, maar toch overheerst er tevredenheid bij de talenten uit onze regio die deelnamen aan de WorldSkills in Abu Dhabi. Gisteravond was de prijsuitreiking. 

Weekendtips: Muziek, postzegels en reptielen

Hè lekker, het is weekend. Nog geen plannen? Wij hebben een aantal tips uit de regio voor je op een rijtje gezet.

Wees op je hoede als iemand aanbelt met een vaag verhaal

'Mag mijn kind even bij u naar de wc?' of 'Ik kom even de meterkast controleren.' Criminelen proberen via dit soort babbeltrucs bij mensen binnen te komen. Een 93-jarige vrouw uit Eefde hield criminelen wél buiten de deur. De politie wil naar aanleiding van haar geval nogmaals duidelijk maken dat je goed moet opletten.

Deventenaar ruilt foto van wereldster voor peperdure sneakers

De vraag of een foto gratis geplaatst mag worden, ‘uiteraard met bronvermelding’. Het is waarschijnlijk irritatie nummer één van zowel hobby- als beroepsfotografen. Maar je kunt er ook je voordeel uit halen, zo bewees concertfotograaf Rick de Visser uit Deventer vandaag. Eén foto leverde hem een paar peperdure sneakers op.

Vlemmings: Jong Ajax beste elftal van de Jupiler League

Leon Vlemmings weet dat zijn Go Ahead Eagles vrijdagavond (aftrap 20.00 uur) een pittige uitdaging wacht als Jong Ajax op bezoek komt in de Adelaarshorst.

Meer nieuws van de Gemeente Voorst

 

Menu